Kelayakan Satelit Online Series of Poker Dunia

Online

Setiap tahun World Series of Poker mengadakan kumpulan poker turnamen besar-besaran di seluruh dunia yang menampilkan banyak pemain poker terbaik di dunia serta banyak pemain poker rata-rata yang mencari kejutan. Sebilangan besar bilik poker dalam talian menawarkan apa yang dikenali sebagai kejohanan kelayakan satelit di mana pemain berpeluang mendapat tempat dalam acara WSOP.

Acara yang paling biasa untuk memenangi tempat ialah WSOP Main Event yang berlangsung di 918kiss Las Vegas di Rio setiap tahun pada bulan Jun. Kejohanan tahun ini akan dimulakan dan masih ada beberapa bilik poker yang menawarkan beberapa pakej lagi sehingga anda masih dapat memperoleh pukulan di tempat duduk di WSOP. Sekiranya anda terlepas kelayakan satelit tahun ini, maka tahun depan anda akan dapat merancangnya lebih awal sehingga anda dapat memastikan sekurang-kurangnya anda mencuba.

Tahun lalu dalam Acara Utama WSOP tempat pertama dan penamat tempat kedua adalah pada awal usia dua puluhan dan mereka memperoleh jutaan selepas cukai. Sekiranya anda ingin mengubah hidup anda, maka anda memerlukan tempat duduk di Acara Utama WSOP dan kerana kebanyakan dari kita tidak mampu memberikan harga $ 10K untuk tempat duduk, kita perlu bersaing dalam kejohanan satelit dalam talian setiap tahun sekitar waktu ini.

Sekiranya anda tidak pernah bermain dalam acara WSOP langsung sebelum ia benar-benar luar biasa dan tidak menyukai apa-apa, anda boleh mengalami bermain poker dalam talian. Apabila anda dapat bermain secara langsung dengan beberapa pemain terbaik di dunia, anda bukan sahaja dapat bermain permainan poker anda dengan lebih baik, tetapi mempunyai salah satu masa terbaik yang pernah anda lalui. Sekiranya anda tidak akan berada di Vegas tahun ini, pastikan anda melakukan aksi tersebut kerana ia disiarkan secara langsung di banyak laman web termasuk Bluff Magazine dan ESPN360.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *